keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Lähestyvän kuoleman ennustaminen aurasta

Liikeintentiomme, jotka voimme aistia ikkän kuin vauhtiviivoina jalkojemme ympärillä kun juoksemme, ja ajatukseen totuttuamme myös havaita muuten, kuvastavat eloisuutemme ja toimeliaisuutemme määrää. Eloisa jaksaa välttää kohtalon kolhut, joihin huonolla huomiolla varustettu tokkurainen kompastuu väistämättä. Niinpä liikeintentioidemme muodostamasta aurasta voi ennustaa ihmisen tai eläimen hyvä- ja huono-onnisuutta.
Jos liikeintentioidemme muodostama aura kehon ympärillä on suuri, voi henkilö hyvin ja osaa energisyyttään ja hyväntuulisuuttaan tarttua kohtalonsa tuomiin tilaisuuksiin rakentavasti. Jos aura on pieni mutta on joka paikassa kumminkin, on kyseinen henkilö laimeasti eloisa ja selviytyy mutta joutuu jonkin verran kolhuille, kun kohtalo heittelee. Jos aura sen sijaan joiltakin kohdilta puuttu kokonaan, sanotaan että aurassa on aukkoja, on henkilö noilta kohdin tokkurainen ja väistämiskyvytön, jolloin hän luultavasti lyhyen ajan (viikkojen tai kuukausien) sisällä kuolee, sillä niin paljon kohtalo meille kolhujaan heittelee, niin sosiaalisia kuin erilaisia tilateita, joissa pitäisi osata mielekkäästi to8imia.
Aura on siis eloisuutemme mitta. Hyvä vahva eloiusa aura seuraa hyvästä eloisasta huomiosta. Aurasta näkyvää taipumusta epäonneen voi siis karsia pois itseltään parantamalla huomionsa jaksavaisuutta esim. liikkumalla miellyttävästi vaihtelevaiseen tapaan, mutta jos olet sairas niin ei liian rasittavasti, herkisty rukoilemalla, meditoimalla, olemalla ystävällinen ja huomaavainen sosiaalisissa suhteissaan, rakastamalla luontoa ja viettämällä aikaa luonnon helmassa, kuuntelemalla hyväätekevää musiikkia ja olemalla positiivisesti tunteidenmukainen,... Ole ystävällisen sosiaalinen pikkulintujen kanssa, niillä on superiso aura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti